Javni pozivi i natječaji - Razvojna agencija Općine Gračac
Disable Preloader

Javni pozivi i natječaji

Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove Zadarske županije objavio je Javni poziv za prijavu programa i projekata udruga za dodjelu financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Proračuna Zadarske županije za 2024. godinu.


Potpore se odobravaju udrugama za programe i projekte od interesa za opće dobro u Zadarskoj županiji temeljem Odluke o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge iz sredstava proračuna Zadarske županije ("Službeni glasnik Zadarske županije" broj 22/15.), a sukladno strateškim i planskim dokumentima Zadarske županije, u sljedećim prioritetnim područjima:


-  zaštita okoliša i


-  zaštita prirode.


Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 20.000,00 eura.


Najveći iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 2.500,00 eura.


Programi ili projekti mogu se financirati u cijelom ili u djelomično zatraženom iznosu na način da se isplata u pravilu obavlja jednokratno i to 45 dana od dana sklapanja ugovora o dodjeli potpore.Jedan prijavitelj može prijaviti i ugovoriti jedan projekt u okviru ovog Javnog poziva, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar prioritetnih područja Javnog poziva.Prijavitelj može djelovati u partnerstvu s jednom ili više udruga koje moraju ispunjavati sve uvjete prihvatljivosti koje vrijede za prijavitelje.


Rok za podnošenje prijava je do 27. ožujka 2024. godine.


Zahtjev se podnosi isključivo u elektronskom obliku, odnosno putem SOM sustava.


Sve informacije možete vidjeti OVDJE.Natrag
scroll to top