Balcan Cavers Camp 2024 u Cerovačkim špiljama od 29. svibnja do 2. lipnja 2024. godine.


Teme" />

BALCAN CAVERS CAMP - Razvojna agencija Općine Gračac
Disable Preloader

Novosti

Balcan Cavers Camp 2024 u Cerovačkim špiljama od 29. svibnja do 2. lipnja 2024. godine.


Temeljna misija Balcan Cavers Campa je njegovanje dinamične mreže veza i suradnje između speleoloških organizacija s Balkana i međunarodne zajednice. Ovaj događaj središte je razmjene informacija, stručnosti i inovativnih ideja te igra ključnu ulogu u pokretanju zajedničkih istraživačkih projekata i ekspedicija.


Ove godine, Balcan Cavers Camp dolazi u Cerovačke špilje gdje će prikazati neke uzbudljive nove elemente u svom programu. Uz priliku da posjetite i istražite jedne od najljepših špilja u Hrvatskoj, održat će se niz radionica koje će voditi stručnjaci iz raznih zemalja, a koje imaju za cilj proširiti opseg tehnika istraživanja špilja i unaprijediti vještine. Održati će se također panel rasprave o specifičnim temama speleologije, pružajući platformu za dubinski dijalog i razmjenu znanja među speleološkom zajednicom.


Ali to nije sve – sprema se još mnogo iznenađenja! Sve je osmišljeno kako bi obogatilo Vaše iskustvo i osigurali da Balkan Cavers Camp 2024. bude nezaboravan događaj.


Očekuju Vas: 


- Prezentacije - Panel rasprave - Posteri, plakati - Projekcije filmova - Fotografsko natjecanje - Izložba "Špilje i mi" - Obilazak špilja - Speleobalkanijada


- Naša vizija nije samo istraživanje dubina zemlje, već i stvaranje trajnih veza među speleolozima i speleološkim organizacijama iz balkanske regije i cijelog svijeta, stoga nam se pridružite na “Journey Beneath, Bond Beyond”-


 


Sve detalje možete pogledati na web stranici: https://www.balkan-cavers.org/


Natrag
scroll to top