Fond za zaš" />
Javni poziv (ZO 10/2021) - obnova posjetiteljske i planinarske infrastrukture - Razvojna agencija Općine Gračac
Disable Preloader

Novosti

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio Javni poziv za obnovu posjetiteljske i planinarske infrastrukture.


Predmet ovog javnog poziva za neposredno su/financiranje izrade projektne dokumentacije za obnovu postojeće posjetiteljske i planinarske infrastrukture u zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže je izrada projektne i druge potrebne dokumentacije za posjetiteljsku i planinarsku infrastrukturu, čime će se ostvariti mogućnost prijave konačne realizacije projekta (izvedbe radova) za su/financiranje iz EU sredstava ili iz drugih izvora su/financiranja.


Pravo na korištenje sredstava Fonda po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti:


- javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima (sukladno Zakonu o zaštiti prirode)


-pravne osobe osnovane od Republike Hrvatske koje su posebnim zakonima zadužene za gospodarenje šumama i praćenje vremenskih uvjeta, u kojem slučaju je obvezno partnerstvo sa javnom ustanovom koja upravlja zaštićenim područjem.


-planinarska društva koja su vlasnici ili nositelji drugih stvarnih prava planinarskih kuća i domova u kojem slučaju je obvezno partnerstvo sa javnom ustanovom koja upravlja zaštićenim područjem.


Podnositelj zahtjeva može ostvariti sredstva Fonda po ovom Javnom pozivu najviše do 900.000,00 kn po jednom zahtjevu.


Više o uvjetima Javnog poziva doznajte ovdje.

Natrag
scroll to top